MENÜ

Kurumsal
ANASAYFA     Kurumsal  

Kurumsal

Döküm adına ne varsa hepsi bizde! Birlik Döküm Sanayi

Birlik Döküm Sanayi yaklaşık yarım asırdır, döküm sektörü üzerine çalışmalarını sürdürmektedir. Çalışanlarımız ile birlikte sürdürdüğümüz faaliyetlerimizde sürekli gelişimi amaç edinmiş olup, üretim alanında sektördeki hizmetlerimizin kalitesini arttırarak müşteri memnuniyetini ilk amaçlarımızdandır. 

Firmamız 1000 m2 kapalı alanda yıllık 1500 ton üretim kapasitesine sahip olup 350 KW 500 kg. çift pota indüksiyon ocağında 100 gr. dan 1000 kg. ya kadar; GG15-GG30 arası Pik Döküm, GGG40-GGG90 arası Sfero Döküm,   dökülmektedir.

Konya ilinin Akşehir ilçesinden Türkiye’ ye döküm malzemesi alanında, günümüz teknolojisine uyum sağlayan bir anlayış içinde her geçen gün daha da gelişmekte ve büyümekte olan firmamız siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti ve en iyi ürünü sunma anlayışı ile çalışmaktadır.

Bize Ulaşın
Birlik Döküm Sanayi, Su Tulumbası Yedek Parçaları, Damlama Sulama Sistemleri, Döküm İşleri,Dökümcü, Akşehir Döküm, Konya Döküm

Yaklaşık yarım asırdır, döküm sektörü üzerine çalışmalarını sürdüren firmamız, geçen süre zarfında ürün çeşitliliğini ve sunduğu hizmetin kalitesini arttırarak müşteri memnuniyetini amaç edinmiştir. Firmamız 2000 m2 kapalı alanda yıllık 1500 ton üretim kapasitesine sahip olup 350 KW 500 kg. çift pota indüksiyon ocağında 100 gr. dan 1000 kg. ya kadar; GG15-GG30 arası Pik Döküm, GGG40- GGG90 arası Sfero Döküm, dökülmektedir. Aksehirden Türkiye' ye döküm malzemesi alanında, günümüz teknolojisine uyum sağlayan bir anlayış içinde her geçen gün daha da gelişmekte ve büyümekte olan firmamız siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti ve en iyi ürünü sunma anlayışı ile çalışmaktadır.

Verimlilikte Dönüşüm: Birlik Döküm Tarımsal Sulama Çözümleri

Birlik Döküm, tarımsal sulama alanında sadece ürünler sunmakla kalmayıp aynı zamanda müşterilerine teknik destek ve eğitim de sağlayarak, çiftçilerin bu yenilikçi çözümleri etkili bir şekilde kullanmalarını sağlar. Bu sayede, tarım sektöründe verimlilik artar, su kaynakları daha sürdürülebilir bir şekilde yönetilir ve çiftçilerin geliri artar.

RECEPTHA GELECEK

REFERANSLAR

TÜMÜ
';